mahtiponti

Hetken mielijohteesta ajatuksia Samael Kaarnasta

  • Hetken mielijohteesta ajatuksia Samael Kaarnasta

Ideologiat ovat maailman syöpä. Kollektiivinen ajattelu ajaa ihmiset ääripäihin riitelemään keskenään. Kenestäkään ei koskaan tule muuta kuin parhaimmillaan tällaisen idiotismin totaalisen niellyt seipään kärki, poliitikko.

Maata viljelevä, saati muille antava (ei ottava) on järjestelmän nahjus.

Riistävä herra on antava ja sitä palvomalla saat ratusen. Hitusen. Pikkuisen päältä.

Maailma on nykyään niin pieni, ettei siihen yksi ihminen mahdu edes vertauskuvallisesti. Jalat tutisee kun pelottaa, torso paisuu kun syödään paskaa ja pää on huumassa kun kehutaan. Näin meidän kuuluukin olla, kuulemma.

Esi-isämme teki miehen työn kun sai itsensä - ja saati jälkikasvunsa - elämään. Nykyään voi panna vaan ja antaa mennä. Kyllä laitos hoitaa. Veteraanit pyörivät haudoissaan kun lapsille opetetaan että omaa maata ei ole, vaan muiden.

 Jumala tulee ja rankaisee! Kaikkia! Tasapuolisesti! Muistakaa pelätä, koska jos et tee niin kuin sinulle kerrotaan, olet epäorja ja sinut tuomitaan huonoksi ihmiseksi ikuisesti!

 

Post Scriptum. Toivottavasti Severi ei pahastu kun yritin imitoida :) Pistä toki pökköä pesään!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Samael Kaarna

Jahas nyt vasta sain silmiin.

Ja mistäpä sitä pahastumaankaan, kun asia liepoo todellisuudessa juuri tuossa jamassa - ja se yrjöttää.

Orjuus on syvällä ja se kyllä korpeaa jos uskaltaa antaa korveta. Korpeamisesta voi joskus kyllä kasvaakin jotain pikkuhiljaa. Vaikka feeniksi tai jotain muuta yhtä kummallista.

Se vaan on aika ahterista, että on noita aivopestäväksi kasvatettavia, joilta ei kysytä missään vaiheessa mitään. Kostaisivat edes vanhemmilleen sitten aikuisena - mitä taas estää se aivopesu. Ehkä joku joskus muuttuu, tai todennäköisemmin ei.

Näkemiin.

Seppo Simanainen

Näkemiin ja hyvästi, pärjäile!

Toimituksen poiminnat